Taxi Spijkenisse

bel: 010-4230888

TC 010: ervaren taxibedrijf in Spijkenisse

TC 010 is in Spijkenisse een goed en ervaren taxibedrijf. Ons taxibedrijf bestaat al sinds 1988 en heeft al jaren als uitgangspunt dat we klassevervoer bieden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100 procent tevreden zijn. Dat betekent dat we altijd vriendelijk zijn voor onze ze, klantvriendelijk te zijn door bijvoorbeeld ondersteuning te bieden bij het instappen, en betrouwbaar zijn. Niet voor niets hebben wij een dashcam in de auto, zodat er altijd een vorm van toezicht is. Omdat wij veel als zorgtaxi, rolstoeltaxi of doelgroepenvervoer ingezet worden, is het daarbij belangrijk dat onze chauffeurs op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom krijgen zij ieder half jaar een cursus bij ons taxibedrijf in Spijkenisse.

Uiteraard houden wij ons aan de laatste Corona-regels: Zie hier

Goedkope taxi in Spijkenisse

Een goedkoop taxibedrijf in Spijkenisse met hoge kwaliteit. Dat is TC 010. Onze chauffeurs zijn geduldig, hulpvaardig en hebben aandacht voor alle klanten. Wij zijn een groot luisterend oor voor de mensen die wij meenemen op de taxi in Spijkenisse. Naast doelgroepenvervoer met onze taxibusjes zijn we ook voor andere zaken in te zetten. Zo is TC 010 beschikbaar voor airportvervoer naar vliegvelden als Rotterdam The Hague Airport of Schiphol. Daarnaast zijn wij op afspraak inzetbaar voor gastouderbedrijven, stadsritten in Spijkenisse en omgeving, zakelijk vervoer en directievervoer bij TC 010, taxibedrijf in Spijkenisse.

Heeft u een speciale wens of een speciale rit in gedachten? Neem dan contact met ons op en in de meeste gevallen kunnen wij u zeker helpen. Wij proberen elke klant tevreden te houden en dus ook jou!

 

De diensten van TC 010 Spijkenisse

N

Rolstoeltaxi

N

Zorgtaxi

N

Groepsvervoer

N

Zakelijk vervoer

N

Doelgroepenvervoer

N

Laatste wens vervullen

N

Airporttaxi

N

Directievervoer

N

Contractvervoer

N

Vervoer naar gastouders

N

Schoolvervoer

Meer weten over onze diensten bij TC 010?

Bij ons taxibedrijf in Spijkenisse vertellen we er graag meer over. Neem nu contact op met TC 010 en hoor wat we voor u kunnen betekenen met ons taxibedrijf in Spijkenisse!  

010 - 4230888

Bel nu!

info@tc-010.nl

Stuur ons een e-mail