Taxi Schiedam

BEL: 010-4230888

Rolstoeltaxi in Schiedam bij TC 010

Rolstoeltaxi in Schiedam? TC 010 heeft twee rolstoelbussen beschikbaar waar meerdere rolstoelen in kunnen staan. Daarbij is het mogelijk om (kinder)bedden te vervoeren. Dit doen wij onder meer in opdracht voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Onze taxi’s hebben voldoende hulpmiddelen, om mensen met een beperking veilig te vervoeren. Bovendien zijn onze ervaren chauffeurs goed opgeleid om deze doelgroep mee te nemen in de taxi; hiervoor krijgen zij ieder halfjaar een cursus bij TC 010. Daarnaast hebben wij een dashcam in onze taxibusjes. Op die manier willen wij onze klanten extra zekerheid bieden bij ons taxibedrijf in Schiedam.

Taxi naar Schiphol en andere vliegvelden

Taxi in Schiedam die naar Schiphol of andere vliegvelden rijdt? TC 010 houdt zich dan zeker aanbevolen. Wij zijn een geduldig en rijden daardoor nooit gehaast. Dat hoeft ook niet, aangezien we ook altijd op tijd zijn bij onze klanten. Bovendien bellen we u tien minuten van tevoren altijd even om te zeggen dat we eraan komen. Handig, want zo kunt u bijvoorbeeld in de winter altijd op een warme plek staan wachten, in plaats van buiten in de kou. Een taxi is ideaal omdat u van deur tot deur wordt gebracht en nooit rekening hoeft te houden met de rijtijden van het openbaar vervoer. Bovendien helpen onze medewerkers altijd met de koffers, wordt de deur opengehouden en bieden we onze klanten bij warm weer wat te drinken aan uit onze koelbox. Klassevervoer, daar draait het ons om. Want dat is de service van TC 010, taxibedrijf in Schiedam.

Daarom kies je onze taxi in Schiedam

N

Betaalbaar

N

Hoogwaardige service

N

Dashcam in taxi's

N

Rolstoeltaxi

N

Zeer ervaren

N

Meerdere taxibussen

N

Open communicatie

N

Interne scholing chauffeurs

N

Vervoer kinderbedden

Taxi in Schiedam reserveren?

Bel dan TC 010 voor rolstoeltaxivervoer en meer in de omgeving Rotterdam, Spijkenisse en Schiedam! Bestel nu bij TC 010 uw taxi in Schiedam.

010 - 4230888

Bel nu!

info@tc-010.nl

Stuur ons een e-mail