Over ons

TC 010 is de taxicentrale in Rotterdam, Spijkenisse en Schiedam en omstreken. Wij verzorgen onder andere groepsvervoer, wmo-taxivervoer en rolstoeltaxivervoer.

Een ervaren taxibedrijf in Rotterdam

Een goed en ervaren taxibedrijf in Rotterdam is TC 010. Ons taxibedrijf bestaat al sinds 1988 en heeft al jaren als uitgangspunt dat we klassevervoer willen bieden. Wij gaan er namelijk voor dat klanten 100 procent tevreden zijn. Dat betekent dat we altijd vriendelijk zijn voor onze klanten, de beste (ouderwetse) service verlenen zoals de deur openhouden, en betrouwbaar zijn. Niet voor niets hebben wij een dashcam in de auto, zodat wij altijd te controleren zijn mocht men daarom vragen. Omdat wij veel als zorgtaxi, rolstoeltaxi of doelgroepenvervoer ingezet worden, is het belangrijk dat onze chauffeurs op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom krijgen zij ieder half jaar een cursus bij ons taxibedrijf in Rotterdam.

Betaalbare taxi Rotterdam

Taxibedrijf in Rotterdam met een betrouwbare prijs? Wij rekenen geen hoofdprijs en toch ontvangt u van ons de hoogste service. Wij volgen de richtlijnen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu als het gaat om de hoogte van de tarieven. U kunt contant betalen, of met de pinpas en met de meest gangbare creditcards.

Onze prijzen

Rolstoeltaxi: €1,55 per kilometer
Groepsvervoer: €1,65 per kilometer
Regulier taxitarief: €1,35 per kilometer

We kunnen ook een aantrekkelijke offerte voor u opstellen. Bovendien hanteren we vasteklantenkorting bij mensen die vaker dan een keer gebruikmaken van de diensten van TC 010. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Heeft u een speciale rit dit niet bij onze tarieven staat? Neem dan contact met ons op. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen met alle vragen. Tot snel!

 

9 redenen om te kiezen voor TC 010

N

Betaalbaar

N

Hoogwaardige service

N

Dashcam in taxi's

N

Rolstoeltaxi

N

Zeer ervaren

N

Meerdere taxibussen

N

Open communicatie

N

Interne scholing chauffeurs

N

Vervoer kinderbedden

Wilt u meer weten over TC 010?

Ons taxibedrijf in Rotterdam vertelt u graag alle wetenswaardigheden. Neem nu contact op met TC 010.

010 - 4230888

Bel nu!

info@tc-010.nl

Stuur ons een e-mail